Aspen – beter voor
mens, machine & milieu

Aspen Alkylaatbenzines

Aspen alkylaatbenzines

Een verhaal dat begint in de Zweedse bossen, een uitvinding waarvan het ontwikkelingsproces tot op de dag van vandaag voortduurt en dat Aspen tot wereldleider heeft gemaakt in deze categorie.
Benzine is benzine zou je denken, maar zo eenvoudig is het niet. Met Aspen alkylaatbenzine is de uitstoot van een kleine benzinemotor tot wel 99% schoner dan met gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen waardoor het niet alleen beter is voor jou en jouw omgeving, maar ook voor je machine. Het houdt de motor schoner, geeft minder inwendige wrijving en zorgt voor een soepelere start. Nog een extra voordeel is dat Aspen alkylaatbenzine jarenlang haar kwaliteit behoudt, in de jerrycan maar ook in de machine.

Aspen alkylaatbenzines zijn ontwikkeld om perfecte prestaties te leveren en voldoen aan alle eisen van vooraanstaande motorfabrikanten.
Ze worden onder andere gebruikt in machines zoals grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, doorslijpers, waterpompen, aggregaten …

wij zijn een officieel
aspen servicepunt

Van Hertum bv is in Limburg een gewaardeerd en officieel servicepunt van Aspen. Wij richten ons hierbij hoofdzakelijk tot het grootverbruik en de voortverkoop.

Alle Aspen producten zijn steeds in de verschillende verpakkingen op voorraad. Ons magazijn beantwoordt hiervoor aan alle geldende voorschriften met betrekking tot brandveiligheid en ook de leveringen gebeuren door ons eigen, gecertificeerd vervoer.

Logo Aspen - Fuel for Professionals
Wij zijn een officieel Aspen Servicepunt

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten