Aspen 4

Schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren. Zonder toegevoegde olie

Schone alkylaatbenzine
voor viertaktmotoren

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor je gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van jouw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Je machine start altijd
  • Aspen blijft jarenlang houdbaar
  • Vrijwel reukloos
  • Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
  • Je gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd
Aspen 4: Fuel for Professionals
Alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten en andere viertaktmotoren

VOOR WELKE MACHINES

Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere viertaktmachines. Neem bij twijfel over het gebruik van Aspen 4 altijd contact op met ons.

Waarom Aspen 4?

Aspen 4 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat kleinere viertaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en je deze meteen inademt, bevelen wij Aspen 4 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor jou, voor het milieu en voor je machine. Je machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start beter omdat Aspen 4 jarenlang houdbaar is en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de langere termijn bespaar je dus op onderhoudskosten. Aspen 4 is aangenaam in het gebruik omdat het vrijwel reukloos is. De handige 5L jerrycan met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tank je zonder knoeien en met automatische vulstop.

Aspen 4: voor alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt
Waarom Aspen 4 gebruiken

Een vergelijking met
gewone benzine

Gewone benzine, zoals Euro 95 die je voor jouw auto tankt, is op een andere wijze geraffineerd dan Aspen alkylaatbenzine. Door de speciale raffinage van Aspen alkylaatbenzine zijn veel schadelijke stoffen weggelaten die wel in gewone benzine zitten.

Gewone benzine bevat benzeen. Motoren van tuinmachines kunnen deze schadelijke stof niet goed verbranden en zijn hiermee dus vervuilender dan auto’s. Aspen alkylaatbenzine bevat nagenoeg geen benzeen. En wat er niet in gaat, komt er ook niet uit!

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten