Aspen 2

Schone alkylaatbenzine voor tweetakt motoren Met 2% volsynthetische 2-taktolie

Schone alkylaatbenzine voor tweetaktmotoren

Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor jouw gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor ook schoner, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van je machine. Aspen 2 kan jarenlang worden bewaard zonder dat de kwaliteit vermindert!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Kant en klare mengsmering voor alle tweetakt machines
  • Je machine start altijd
  • Aspen blijft jarenlang houdbaar
  • Minder onderhoud & een langere levensduur van de machine
  • Je gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd
Aspen 2: Fuel for Professionals
Aspen 2: voor alle tweetakt motoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven

VOOR WELKE MACHINES

Aspen 2 is te gebruiken voor alle tweetakt motoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines en andere tweetaktmachines. Neem bij twijfel over het gebruik van Aspen 2 altijd contact op met ons.

Waarom Aspen 2?

Aspen 2 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat tweetaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en je deze direct inademt, bevelen wij Aspen 2 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor jou, voor het milieu en voor je machine. De machine loopt beter en start altijd omdat er veel minder koolvorming ontstaat en omdat Aspen 2 jarenlang houdbaar is en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op lange termijn bespaar je dus op onderhoudskosten. Aspen 2 is aangenaam in gebruik. De handige 5L jerrycan met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tank je zonder knoeien en met automatische vulstop.

Aspen 2 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die technisch haalbaar is
Waarom Aspen 2 gebruiken

Een vergelijking met
gewone benzine

Gewone benzine, zoals Euro 95 die je voor jouw auto tankt, is op een andere wijze geraffineerd dan Aspen alkylaatbenzine. Door de speciale raffinage van Aspen alkylaatbenzine zijn veel schadelijke stoffen weggelaten die wel in gewone benzine zitten.

Gewone benzine bevat benzeen. Motoren van tuinmachines kunnen deze schadelijke stof niet goed verbranden en zijn hiermee dus vervuilender dan auto’s. Aspen alkylaatbenzine bevat nagenoeg geen benzeen. En wat er niet in gaat, komt er ook niet uit!

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten