Aspen D

Een schone dieselbrandstof, 100% hernieuwbaar

Een schone
dieselbrandstof

Aspen D is een schone dieselbrandstof met alle bekende Aspen-voordelen. Naast alkylaatbenzine is het nu tijd om ook een schone dieselbrandstof te gaan gebruiken. Aspen D kan gebruikt worden in alle dieselmotoren. Maar vooral voor professionals die met kleinere dieselmachines werken en dieselmachines die alleen in het seizoen gebruikt worden, biedt Aspen D een goed alternatief voor gewone diesel.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Minder schadelijke stoffen
  • Lang houdbaar
  • Schone en betrouwbare start
  • 100% hernieuwbaar
  • 50-80% reductie van broeikasgassen
Aspen D Fuel for Professionals
Aspen D biedt vooral voor kleinere dieselmachines grote voordelen

Voor wie is Aspen D
ontwikkeld?

Aspen D biedt voordelen voor iedereen die met dieselmotoren te maken heeft, maar vooral voor gebruikers van kleinere dieselmachines.

Je werkt met kleinere machines?

Professionelen die met kleinere dieselmachines werken, worden regelmatig blootgesteld aan de hoge concentratie schadelijke uitlaatgassen. Vaak is het niet te voorkomen dat je de uitlaatgassen inademt. Aspen D kan zeker in deze situaties de risico’s voor de gezondheid beperken.

Je hebt een diesel die vaker stilstaat

Tal van dieselmotoren worden alleen in het seizoen gebruikt en staan dus een groot gedeelte van het jaar stil. Omdat Aspen D lang houdbaar is, kan je machine gerust met volle tank weggezet worden en zal de motor zelfs na een lange tijd stilstand zonder problemen starten. Ook voor motoren die incidenteel gestart worden, zoals noodstroomaggregaten, is Aspen D de betrouwbaarste dieselbrandstof.

Je werkt in een ingesloten omgeving

Gelukkig worden er steeds meer maatregelen getroffen om werknemers te beschermen tegen de schadelijke uitstoot van dieselmachines. Maar het komt nog steeds voor dat dieselmachines binnen en in ingesloten omgevingen gebruikt worden, zoals tussen gebouwen en in tunnels en mijnen. Voor deze toepassingen biedt Aspen D een heel goed alternatief voor gewone diesel.

Met Aspen D dieselbrandstof zal je motor ook na lang stilstaan probleemloos starten
Aspen D logo

Beter voor mens, machine, milieu én klimaat

Een diesel geheel volgens onze maatstaven, die beter is voor je gezondheid, voor de motor van de machine, boot of oldtimer én voor het milieu natuurlijk. Aspen D bevat minder schadelijke stoffen, zorgt voor minder roetafzet in de motor en is lang houdbaar zonder kwaliteitsverlies. Met Aspen D kan je erop vertrouwen dat je motor altijd start en je probleemloos kan doorwerken.

De dieselbrandstof van Aspen beschermt niet alleen de gezondheid, de motor en het milieu, maar is ook beter voor het klimaat. Aspen D is voor 100% gemaakt van hernieuwbare grondstoffen in plaats van fossiele grondstoffen. Hiermee kunnen broeikasgassen met 50 tot 80% verminderd worden. Hierdoor is Aspen D een duurzame brandstof en dus beter voor het klimaat.

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten