Aspen Bio Chain

biologische kettingzaagolie om je motorkettingzaag te smeren en koelen

Biologisch afbreekbare
kettingzaagolie

Aspen Bio Chain gebruik je om de zaagketting van je motorkettingzaag te smeren en te koelen. Het is een hoogwaardige kettingzaagolie die biologisch snel afbreekbaar is. Aspen Bio Chain is te gebruiken voor de smering van de zaagketting, kettingwielen en het zaagblad van álle merken kettingzagen en harvesters. Hierdoor maakt het niet uit welk merk kettingzaag je hebt, Aspen Bio Chain kan je veilig gebruiken!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Samengesteld uit plantaardige oliën
  • 100% biologisch afbreekbaar binnen 14 dagen
  • Zuinig in gebruik door hoge kleefkracht
  • Minder slijtage aan ketting en blad
  • Voorkomt corrosie
  • Voor alle type kettingen in zomer en winter (tot -20°C) te gebruiken
  • Tenminste 18 maanden houdbaar
Aspen Bio Chain For the Professional
Aspen Bio Chain: om de zaagketting van je motorkettingzaag te smeren en koelen

Waarom Aspen Bio Chain gebruiken?

Aspen Bio Chain beschermt je machine optimaal tegen slijtage en is onder alle omstandigheden te gebruiken. Ook bij zeer lage temperaturen (tot -20°C) en bij hoge kettingsnelheden is Aspen Bio Chain bedrijfszeker. Omdat Aspen Bio Chain biologisch afbreekbaar is veroorzaakt het geen verontreiniging van het grondwater en versproeide olie in contact met de bodemflora wordt volledig afgebroken. Aspen Bio Chain beïnvloedt het ecosysteem niet, het veelvoud aan organismen in het bos wordt behouden. Door de uittrekbare schenktuit kan je het oliereservoir van jouw kettingzaag eenvoudig en zonder knoeien bijvullen. Aspen Bio Chain dient in gesloten verpakking en in een droge ruimte (-20 tot +30 °C) te worden opgeslagen.

Keurmerk

Aspen Bio Chain voldoet aan de verscherpte eisen van de nieuwe generatie biologisch afbreekbare kettingoliën volgens KWF (Grossumstadt [KWF 9,92]). Ook draagt Aspen Bio Chain het Blauwe Engel milieukeur volgens RAL-UZ 48, biologisch snel afbreekbaar.

Waarom je Aspen Bio Chain zou gebruiken

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten