Service in smeermiddelen,
daar mag je op rekenen

Kwaliteit, kennis en unieke klantenservice in smeermiddelen

Onze meerwaarde

Kwaliteit, kennis en onze unieke klantgerichte service zijn onze sterke punten. Dankzij ons decennialange partnership met enkel gerenommeerde fabrikanten kan je bij ons altijd rekenen op de hoogste bedrijfszekerheid.

Wij leveren hoogwaardige Q8Oils smeermiddelen, gezondheidsvriendelijke Aspen alkylaatbenzines, Tix professionele reinigers, BASF AdBlue uitlaatgas nabehandelingsvloeistoffen en motorkoelvloeistoffen.

Tevens bieden we je de mogelijkheid om je aflaatolie volgens de wettelijke geldende normen door ons te laten afvoeren.

Wij bieden je een deskundig en betrouwbaar advies bij het inzetten van de verschillende smeermiddelen in je machine- en wagenpark. Onze gemotiveerde, technisch getrainde mensen denken graag met je mee en selecteren voor jou de producten met de meest optimale prestaties.

Kortom, een compleet assortiment van producten en diensten onder één dak.

Wij bieden de mogelijkheid je aflaatolie volgens wettelijk geldende normen door ons te laten afvoeren
Levering van smeermiddelen

Altijd onderweg

Naast het correct adviseren van de verschillende smeermiddelen, staan wij eveneens in voor de vakkundige uitlevering ervan. Je kan er zeker van zijn dat het smeermiddel in zijn ontworpen kwaliteit de machine in jouw bedrijf bereikt.

Onze ruime voorraad (zowel verpakt als bulk) stelt ons in staat om onmiddellijk op jouw behoeften te kunnen inspelen en zodoende “service dicht-bij-huis” te garanderen.

CONTACTEER ONS

Openingsuren
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00/ 13:00 - 15:00
Zondag gesloten